Mun Harrastukset...

Hei.


Pahoittelut jälleen siitä, että postausten tulo on ollut vähäistä, mutta tänään kuitenkin päätin tehdä tämän. Moni ei varmaan tiedä, että olen esimerkiksi alkanut käymään tallilla näin lomalla vähän useammin. Joten kerronpa nyt tarkemmin siitä ja vähän muustakin.




Ratsastus


Kuten ennenkin, käyn yhä maanantaisin tallilla. Silloin teen kaikennäköisiä tallitöitä; vaihdan vesiä, siivoan ja kuivitan karsinoita ja yleensä käyn myös ratsastamassa Kultsilla toisen tytön kanssa (hän ratsastaa Puksulla). Nykyään maanantaisin on myös alkeistunti, jolla auttelen. Tiistaisin mulla on ratsastustunti, loman aikana kävin myös lauantaina tallilla. Silloin tein aika samoja juttuja kuin maanantaina, mutta vaihdoin ehkä useammin vesiä ulos. Aluksi oli tarkoitus lopettaa lauantaina käyminen koulun alettua, mutta päätin kuitenkin jatkaa sitä.


Partio


Partio loppuu meidän ryhmämme osalta. Meitä oli muutenkin aika vähän, joten emme voi jatkaa enää parin hengen ryhmällä, ja jos olisimme jatkaneet, olisimme joutuneet vaihtamaan kauemmas homeongelmien takia.
Aiomme kuitenkin luultavasti vielä retkeillä tuolla samalla ryhmällä kuten partiossakin, mutta viikottaista kokoontumista ei enää ole.



Nyrkkeily


Nyrkkeilyn(kin) päätin lopettaa, mutta ajattelin siinä että joko jatkan kolmatta tallikertaa viikossa tai nyrkkeilyä.

Toivottavasti teitä ei haittaa että tämä postaus oli vähän lyhyempi kuin yleensä. Kuvat ovat joitain ottamiani ja laitoin ne nyt vaan tähän.
Mutta, ensi postaukseen! Moikka!

Kommentit

Suosituimmat postaukset

Bullet Journal - mikä se on?

Joulukalenteri luukku 20: Schleich- kuvia

Marsujen kuulumiset

Ensimmäinen postaukseni