Marsujen päivä

Moi!

Kävin tässä yhtenä päivänä katsomassa, olisiko kukaan vastannut blogini kyselyyn (pääset sinne tästä) huomasin, että sinne olikin tullut useampia. Sinne saa yhä vastailla, ja itseasiassa tein myös uuden kyselyn, johon saatte laittaa postausideoita ja kysymyksiä. Sinne pääsee tästä. No mutta kuitenkin, huomasin että kaikista pidetyimmät postaukseni olivat ylivoimaisesti marsuista kertovat, ja toisena yllättäen My Dayt  (joita olen tehnyt vain yhden eikä sekään hääppöinen). Kysyin sitten teiltä Instagramissa ja WhatsApissa, haluaisitteko nähdä marsujen My Dayn. Ideasta pidettiinkin aika paljon, joten tässä tämä nyt olisi. *Annan nyt tietokoneen marsuille*

Stella: No niin moi! Minä olen Stella, varmaan tunnettekin minut jo, joten mennään suoraan asiaan! Ai niin, tässä vieressäni on Dolly, joka haluaisi kovasti päästä myös kirjoittamaan.

Dolly: Joka aamu ennen virallista aamupalaa Stella pitää maratonin ja juoksee koko laajan huoneistomme läpi useaan kertaan. Sitten syömme yhdessä heiniä, koska ihmisillä menee aina kovin kauan aamupalan valmistumisessa. Se pitäisi olla tarjoiltuna tasan tarkalleen 7.30, mutta joskus saattaa kestää jopa kymmeneen! Silloin me alamme toden totta vinkua hädissämme kenet tahansa nähdessämme, koska pelkäämme, että meidät on unhohdettu! Olemme kuitenkin joka aamu saaneet kelvollisen aterian, joskin toivoisin enemmän omenaa ja vähemmän paprikaa. Tänään kuitenkin saimme porkkanaa ja kurkkua, ja ne olivat maukkaita.

Stella: Ruoan jälkeen on tietysti ruokalepo, joka kestää noin 30min- 1h. Sen jälkeen voi jälleen syödä vähän heinää.

Ruokalevolla

 Heinä on hyvää.

Dolly: Lounaaksi söimme näitä erikoisherkullisia "heinäpaakkuja", joiksi ihmisemme niitä kutsuvat. Sitten voi pitää pienet torkut.

 Ihmiset tekevät usein elämästämme vaikeampaa.
Miksi ruoka pitää laittaa putken sisään, mökin
päälle tai metalliseen palloon?

Makoillessa on hyvä syödä.

Dolly esittelee koipea


Stella: Mutta jos nyt luulette, että marsun elämä on pelkkää syömistä niin olette...  valtaosin oikeassa... mutta 8% on myös liikuntaa, ja tässä kohtaa meillä on jumppa- ja sisustustuokio!



 Stella: Sisustaessa tuleekin oitis nälkä, ja yleensä kello kolmen jälkeen ihmiset vievät meidät ulos leikkaamaan ruohoa. Tässä on joitain Lauran ottamia kuvia, joissa korostuu mielestäni liikaa se, miten marsut ovat söpöjä ja typeriä, eikä se, että teemme tärkeää operaatiota nurmikon ylläpitoon.





 Kutittaa


 Dolly peseytyy


 Tässä suunnitellaan karkumatkaa

Menoksi!


Dolly: Toki rankan nurmikonleikkuu-urakan jälkeen pitää vielä vähän lepäillä lämpimällä nurmella ennenkuin menemme sisälle illallistamaan.


(Tästä oli parempikin kuva, mutta se katosi mystisesti)

Stella: Sisällä me syömme tosiaan päivällisen eli pellettiannoksen. Usein rankan ulkoilun jälkeen pellettejä saattaa tosin jäädä huomisellekin paljon, mutta talvisin se on päivämme ehdoton kohokohta.


 Namnam
 Tässä vielä jotain ylimääräisiä kuvia :)





(Laura) Tällainen oli marsujen päivä! Toivottavasti piditte! Kuten varmaan on huomattukin, postauksia ei ole tullut entiseen malliin. Eikä varmaan tästä eteenpäin ole tulossakaan. Aion kuitenkin tehdä kuvapostauksia ja kirja-arvosteluita aina toisinaan, kun jaksan. (Ja toki muitakin jos motivaatiota on.)

Nyt kuitenkin kiitän kaikkia, jotka jaksoivat tämän postauksen lukea ja ehkä seurailevat vielä tulevaisuudessakin blogiani! Moikka!

Kommentit

  1. Täähän oli hauska postausidea *vilkuttelee pandamajasta kurkkivalle Stellalle .-3* Tekstit olivat hauskoja kuvat söpöjä, joskin vähän pieniä. Voisin yrittää vastata tuohon uuteen kyselyyn, useamman kerran muistan tuon toisenkin kyselyn avanneeni mutten koskaan jaksanut vastata joka kohtaan ni sit aina jäänyt sen lähetys. .-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos myös kyselyyn vastaamisesta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suosituimmat postaukset

Bullet Journal - mikä se on?

Joulukalenteri luukku 20: Schleich- kuvia

Marsujen kuulumiset

Ensimmäinen postaukseni