Gibraltar

Hei!

Pitkästä aikaa taas postausta, ja jälleen ollaan Espanjan matkan kuvien ääressä. Tosin tälläkään kertaa ei ole kuvia Espanjasta, vaan Iso-Britanniasta koska käytiin Gibraltarilla :')

Haluaisin vielä tähän alkuun kiittää kaikkia jotka ovat vastaanneen google forms- kyselyihini. Katsoin juuri pitkästää aikaa vastauksia ja niitä olikin tullut yllättävän paljon. Sainkin siitä vähän uutta motivaatiota ja ideoita postauksiin. Kiitos siis tosi paljon kaikille, kyselyihin voi yhä mennä vastaamaan > tästä< ja >tästä< !

Mutta nyt siihen aiheeseen; kuvia sun muuta päivämatkaltamme Gibraltarista!

Gibraltar Espanjan puolelta.

Lähdettiin siis aamusella meidän loma- asunnolta Marbellasta laina- autolla ajamaan kohti Gibraltaria. Matka kesti reilun tunnin. Perillä jätettiin auto Espanjan puolelle ja lähdettiin jalkaisin rajan yli.



Me oltiin varattu liput köysiradalle, jotta pääsemme ylös vuorelle (ja onneksi varattiin, päästiin nimittäin aikamoisen jonon ohi).

Tässä vähän kuvia matkalta.

Ylhäällä meitä odotti heti tällainen otus!

Maisemia

En siis ennen tätä meidän matkaa ollut tiennyt, että
Gibraltarilla on lisäksi kaupunki eikä tuota pelkkää 
vuorta :D.


Sitten näihin apinakuviin, joita sitten riittää!

Yks fiksu kaveri oli tosiaan syönyt siinä leipää
ja apina varasti xD
 Poikanen <3


 Kirppujen poistoa :33 en oikeesti kestä näitä!

 Kateellinen



 Kun oltiin nähty tarpeeksi maisemia ja apinoita, palattiin alas ja kierreltiin vielä jalan kaupungilla. Käveltiin jollekin yleiselle uimarannalle (jossa tosin suurin osa ui altaissa, se oli outoa) ja sitten jostain kohtaa jatkettiin paikallisella bussilla rajalle. 


Espanjan puolella käytiin mäkkärissä syömässä ja palattiin sitten loma-asunnolle.

En tiedä tuliko tästä postauksesta jotenkin vähän lyhyt, mutta ei sen väliä :) toivottavasti tykkäsitte, ja nähdään seuraavassa postauksessa!

Moikka!

Ps. Kuten ehkä huomasitte, annoin blogille uuden syksyisen ulkoasun ja muokkasin Laura- ja Valokuvagalleria- sivut ajan tasalle. Käykää kurkkaamassa!


Kommentit

Suosituimmat postaukset

Bullet Journal - mikä se on?

Joulukalenteri luukku 20: Schleich- kuvia

Marsujen kuulumiset

Ensimmäinen postaukseni