Schleichkuvia

Moikka!

Tänään ajattelin näyttää teille vähän pari päivää sitten kuvailemiani Schleich- kuvia, joita kuvasin meidän pihalla. Mukana oli noin seitsemän heppaa, orava, kissa ja kaksi unduulattia joista kaikkia tulee näkymään kuvissa. Viimeiset kuvat ovat itseaisiassa metsässä otettuja kun menimme äidin kanssa etsimään mustikoita ja kanttarelleja (ei löytyny...). Sitten kerron vielä tän viikon ratsastustunnistani jolla tapahtui vähän kaikenlaista!

 Nää ekat tuntuu jotenkin silta että niissä ei oo
sitä samaa semmosta tunnelmaa kun muissa...


 Ja näissä se tunnelma alkoi

Varsinkin tää on musta kiva =)

 Ja sit nää kaikki lampikuvat on otettu makuulta
ja oli siinä hommaa sommitellakkin :D

 Tässä toi voikko (oikealla) on uusi heppa jonka
ostin samana päivänä kun nää kuvatkin otin.

 Tästä oli vaikeeta ottaa kuvaa kun yritti saada 
kaikki lehdet tarkennukseen...
Yksi ainoa pionikuva =)

Orvokkikuvia <3


Nää ei ihan onnistunu, sommitelma ja tarkennus
joo mutta en voinu kattoo et siitä tulee hyvä kun
 makasin silleen huonos asennos maassa xD

Äitin idea =)
Nyt siirrytään metsäkuviin
Tässä on mun mielestä tosi ihana värimaailma


Kimon ponin varsa
Pupuja


Vanamoja :3


Nää on kyl ehkä parhaat!

Vesipisarat hämähäkinseitissä
Kannolla




Tässäkin on ihan kivat värit =)

Sitten päästään 19.7. mun tuntiini ja siihen mitä siellä tapahtui!

Menin tunnin Akulla (hänestä voitte lukea ratsastusleiri- postauksesta!). Meitä oli kolme ratsukkoa, mutta  yksi oli kokoajan liinassa kentän keskellä joten perjaatteessa kaksi. Aloitimme siis ihan käynneillä, mutta kun pääsimme vauhtiin aloimme ravailla. Yhdessä kohdassa kuitenkin kun menimme välillä käyntiä, Aku pelästyi ilmeisiesti ruohikon kahinaa ja hypähti uran sisälle ja minäpä tipuin :D No, pääsin sitten helposti omin avuin taas selkään ja jatkoimme ravailua. Aku pelästy samassa kohtaa pari muutakin kertaa mutta pysyin kyydissä ja koitin saada sen kulkeemaan suoraan uraa ruohosta piittaammatta. Sitten me aloimme nostaa laukkaa käynnistä ja aluksi sain muutaman kerran nostettua laukan ravista. Sitten sain myös käynnistä ja viimeinenkerta oli paras. Menimme loppykäynneille kiipeämään ja laskeutumaan yhden pienen mäen, jonka tien varsilla kasvaa runsaasti ruohoa sun muuta. Sain kuitenkin Akun pidettyä niin ettei se kertaakaan koittanut haukata suupalaa (mikä on aikas harvinaista :D). Sitten menimme kentälle, hyppäsimme satulasta ja menimme pistämään ponit pois. Meidän tallilla on ratsastuskortit joita saa ostettua viisi- ja kymmenenkertisina, ja ainakun tippuu, saa tarran ratsastuskorttiinsa, joten sain sellaisen. Tämä oli siis vasta kolmas tippumiseni.

Mutta tässä kaikki tältä kerralta, moikka!

Kommentit

  1. Nättejä kuvia, oot tosi taitava kuvaaja <3 Pidähän hauskaa ratsastustunneilla, on ne hevoset kyllä ihania eläimiä! C:

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosituimmat postaukset

Bullet Journal - mikä se on?

Joulukalenteri luukku 20: Schleich- kuvia

Marsujen kuulumiset

Ensimmäinen postaukseni