Kuvapostausta ja jotain muuta epämääräistä

Hei.

Tämä postaus käsittelee siis lähinnä kuvia, mutta ajattelin ensin kirjoittaa vähän.

Syy, miksi postauksia ei ole ihan niin tiuhaan tullut kuin yleensä, on se, että ideat ovat lopussa. Tai kyllä mulla ideoita on muutama, mutta ne jäävätkin sitten tällähetkellä vaan ideoiksi. Joten, mikäli teillä olisi jotain ideoita blogini teksteihin, kirjoittakaa niistä jokainen tämän postauksen kommentteihin, tai täyttäkää blogin kysely täällä. Mitä niihin ideoihin tulee, tulette näkemään kirja-arvosteluja ja hieman erilaisia postauksia blogissani lähiaikoina.

Toivottavasti kaikilla on alkanut koulut mukavasti (jos siis ootte koulussa :D)! Mulla ainakin on, ja koulun remontin pitäisi olla valmis, eli ensi viikolla on muutto parakeista sinne! Jos teitä kiinnostaa tai ette ole lukeneet postausta, jossa kerron vähän enemmän koulumme järjestelyistä kurkatkaa tänne. Mukana myös mun piirustuksia :).

Pihalla on nyt ihana paksu huurrekerros jokaisessa puussa ja kasvissa, ja maata peittää kova pakkaslumi. Päätin hyödyntää näitä ja kirkasta auringonpaistetta kuvissa. Nauttikaa talven tunnelmasta!

 Kiitos äidille aamuisista kuvista <3





 Taidetta


 Tästä alkaa mun kuvat




 Pikku vadelma hieman huurussa
 Tykkään kuvata puiden runkoja...

 Tiheätä on





 Ihanan värinen runko
 Vähän vino kuva


 Ruostetta




 Paaaljon marjoja



 Ihana koiranputki <3




 Tie...
...Ja mäki.

Siinä kaikki kuvat, toivottavasti piditte! Ensi postaukseen, ja moikka!



Kommentit

Suosituimmat postaukset

Bullet Journal - mikä se on?

Joulukalenteri luukku 20: Schleich- kuvia

Marsujen kuulumiset

Ensimmäinen postaukseni