Joulukalenteri luukku 12: Huurteisia kuvia

Hei.

Tässä luukussa on 23.11 otettuja, ehkä vähän synkempiä mutta huurteisia kuvia. Toivottavasti pidätte :)







Ihanan huurteista hämähäkinseittiä <3


Vadelmanoksia :3

















- - - 

Tälläkertaa joulukalenterista tuli 
kolme juttua: musta sivellinkynä,
'kynä' josta tulee pyyhekumia ja
normaali musta kuitukärkikynä :).

🌟 Jouluun on 12 yötä 🌟

Tehtävä:
🌹 Osta joulukukka 🌹

Tarina, osa 12 

- Yhdessä me kyllä selviämme tästä, Haukankynsi lohdutti ja painautui naaraan kylkeen.
Pisaraturkki kehräsi vähän piristyneenä.  - Näyttää siltä, että vuorelta alas tulo voisi olla nopeampaa kuin tänne kiipeäminen. Sehän on aika loiva tältä puolelta.
Kissat jatkoivat matkaa ripeämpään tahtiin. Alaspäin oli helppo ja kevyt ravata, ja ei aikaakaan kun he olivat jo alhaalla. Iltahämärä ei ollut enää kaukana, mutta tasaiset nummet näyttivät vielä pidemmiltä kuin yläilmoista.
- Emme mitenkään ehdi tuonne metsään ennen pimeän tuloa, Pisaraturkki totesi. - Pitääkö meidän nyt nukkua taivasalla kuin maaklaanilaiset konsanaan?
- Luulen, että se on ainoa vaihtoehto. Hei, tuollahan on pieni pensas! Haukankynsi osoitti hännällään pientä pusikkoa.
Lähempää se vaikutti kovin kitukasvuiselta ja surkastuneelta piikkipensaalta, mutta oli ainoa suoja täällä aavalla nummella tumman taivaan alla.
Pisaraturkki saalisti sillä aikaa, kun Haukankynsi laittoi heidän pesäntapaista nukkumasijaansa valmiiksi. Pisaraturkki ei ollut koskaan jahdannut kaneja nummilla Ilmaklaanin tapaan, mutta ei kai se niin vaikeaa voisi olla. Hän kuitenkin havaitsi kanintuoksun jossain lähistöllä, ja lähti jäljittämään sitä. Pian hän näki pulskan kanin etsiskelemässä jotakin - ruokaa varmaan - maasta. Hän tiesi että kani huomaisi hänet pian ellei hän heti iskisi, joten hän päätti olla nopea. Hän hyppäsi jättiloikalla sitä kohti, ja kuin ihmeen kaupalla sai sen kiinni. Naaras tappoi kanin nopeasti ja lähti raahaamaan sitä tyytyväisenä piikkipuskaa kohti.
Kissat söivät kanin puoliksi ja antoivat sitten raikkaan tuulenvireen ja rauhaisan tähtien tuikkeen nukuttaa heidät. Täällä tosiaan tuntui, kuin hopeahännän kissat olisivat olleet paljon lähempänä heitä kuin sankassa metsikössä.

Kommentit

Suosituimmat postaukset

Bullet Journal - mikä se on?

Joulukalenteri luukku 20: Schleich- kuvia

Marsujen kuulumiset

Ensimmäinen postaukseni