Joulukalenteri luukku 18: Taas vähän kuvia!

Hei.

Tänään tulee jälleen vähän kuvia marraskuulta! Nauttikaa :)  (Nää taisi olla 14 luukussa myös, mutta ne tulee nyt tännekin xD jos et ole nähnyt vielä sitä luukkua, käy katsomassa se tästä! Jos olet nähnyt kuvat jo, voit skipata.)




















- - -

Joulukalenterista tuli tänään kaksi enkeli- suklaapatukkaa, ja mukana tuli lappu jossa kehotettiin antamaan toinen veljelle :') Vaikki olisi tehnyt mieli syödä sekin, annoin sen kuitenkin! Tässä ei nyt ole kuvaa kun ajattelin ettei tarvitse.

🌟 Jouluun on kuusi yötä 🌟

Tehtävä:
😋 Tee/osta porkkana/maksa/lanttu/perunalaatikkoa, sitä mistä eniten pidät! 😋

Tarina, osa 18 

- Oho, en huomannut sinua, Pisaraturkki mumisi kasvit suussaan.
Kissa oli pieni ja katsoi häntä epäluuloisesti, mutta ei vaikuttanut vihaiselta.
Pisaraturkki laski hierakat suustaan ja esitteli itsensä.
- Olen Pisaraturkki, ja olen kumppanini Haukankynnen kanssa matkalla joen päähän, järvelle. Ja nämä kasvit, Pisaraturkki nyökkäsi yrtteihin, - Ne ovat kumppanini haavoihin. Hän sai ne ketun hyökkäyksestä.
Naaras näytti järkyttyvän vielä enemmän kun Pisaraturkki mainitsi heidän kohtaamansa pedon.
- Olen Hippu. Mi- minä etsin parikuista pentuani. Eräänä ihan normaalina aamuna tässä lähiaikoina hän vain hävisi, enkä ole nähnyt häntä sen jälkeen. Osaisittekohan te auttaa? Kun vain se kettu ei olisi…, naaras mumisi kunnes Pisaraturkki keskeytti hänet.
- Pahoin pelkään, että pentusi on… hän on kuollut. Löysimme tuolta nummilta pienen ruskean ruumiin, eikä aikaakaan kun kettu tuli sinne. Epäilemme, että se on napannut pentusi.

Kommentit

Suosituimmat postaukset

Bullet Journal - mikä se on?

Joulukalenteri luukku 20: Schleich- kuvia

Marsujen kuulumiset

Ensimmäinen postaukseni