Joulukalenteri luukku 17

Hei.

Joku syksyinen kuva vaan :)

Tänään en menekkään tallille kuten yleensä, vaan menen veljeni ja hänen bändinsä keikalle (ei siis ole hänen bändinsä, mutta kumminkin)! Hän soittaa siis kitaraa :) Keikka on jollain koululla.

- - -

Kalenterista tänään sain nämä kolme
eriväristä kumia :)

🌟 Jouluun on 7 yötä 🌟

Tehtävä:
❄ Tee lumienkeli ❄
(Täällä päin on satanut nyt jonkun verran pakkaslunta maahan, toivottavasti sielläkin missä olet)

Tarina, osa 17

Metsä avautui synkkänä kissojen edessä. Kuollut pentu pyöri yhä kummankin kissan mielessä, vaikka he miten yrittivät ajatella muuta. He kävelivät kuusikon keskellä eteenpäin, ja alkoivat pian kuulla veden solinaa.
- Joki! Pisaraturkki hihkaisi ja pinkaisi juoksuun.
Pian metsän keskellä avautui pieni aukio, jonka keskellä joki alkoi. Se tuli jostain maan alta ja solisi kirkkaana ja puhtaana pinnalle. Kissat riensivät sen äärelle ja joivat monta kulausta kylmää, raikasta vettä.
- Aah. Tuntui jo, että kieleni rapisee kuivana olemattomiin, Haukankynsi vitsaili.
- No niin minustakin. Mutta katsotaanpa nyt, löytyisikö täältä jotain noihin haavoihisi. Piisku olisi erinomaista, mutta hierakkakin käy.
Naaras kuvaili kumppanilleen yrttien ulkomuodot ja he hajaantuivat etsimään.
- Tavataan tässä joen alkupäässä kun aurinko on laskenut, Haukankynsi päätti ja lähti vastakkaiseen suuntaan Pisaraturkin kanssa.
Pisaraturkki oli etsinyt jo iät ja ajat, kun yhtäkkiä vihreä kasvi punaisine pienine kukkineen löytyi. Kasveja oli vain muutama, mutta se oli parempi kuin ei mitään, Pisaraturkki tuumi. Hän keräsi varovasti kasvit ja nousi, ja oli törmätä yllättäen Mustaan naaraskissaan.

Kommentit

Suosituimmat postaukset

Bullet Journal - mikä se on?

Joulukalenteri luukku 20: Schleich- kuvia

Marsujen kuulumiset

Ensimmäinen postaukseni