Uusi vuosi, uudet kujeet

Moikka!

Vaikka se saattaa kuulostaa oudolta, niin se on totta; Vaikka en aio lopettaa blogin pitämistä, sanon silti tässä postauksessa teille viimeisen kerran "Moikka!". No, tässä postauksessa ei ole mitään erikoista vaikka nyt uusi vuosi onkin. Onko teillä muuten uuden vuoden lupauksia? Mulla ei ole. En oikeen keksi mitään mikä ois hyvä lupaus.

Kun julkaisin ensimmäisen postaukseni, otsikkonaan luovasti "Ensimmäinen postaukseni" (aluks siinä luki Esimmäinen postaukseni) ajattelin tekeväni postauksia ehkä pari kertaa kuussa, ja toivoin että jaksaisin pitää blogiani pitkään. Silloin kun olen ehtinyt tehdä postauksia, olen tehnyt niitä 2-3 viikossa. Nyt julkisia postauksia on 31, ja tämä on siis kolmaskymmenestoinen. Blogi on nyt reilut puoli vuotta, ja toivottavasti se pysyy aktiivisena vielä pitkään. Me ostettiin pitkästä aikaa ilotulitteita, joten tässä vähän kuvia niistä. Tosin en lataa niitä tähän postaukseen nyt keskiyöllä, vaan vasta aamulla kun suurin osa teistäkin tätä katsoo.

 Heh, ei nää nyt ihan aamulla tullutkaan
:D.
 Pahoittelut kuvanlaadusta,
pilkkopimeässä ei tule laatukuvia.
 Nää on siis suurin osa pystypäin
otettuja.







 Näihin oon ihan tyytyväinen







Kuvasin vielä pikku videopätkän yhdestä
 ilotulituksesta. En tiiä näkyykö tää mut
latas ainaki 30min eli sika kauan.

Tää postaus on nyt hirvittävän lyhyt, mutta loppuun vielä pari kuvaa. Oon ottanut joka päivä kuvan tästä kukasta, jotta voisin seurata miten se kasvaa. Tosin ekana päivänä en ottanut kuvaa. Pahoittelut taustasta ja jossain kuvissa huonosta laadusta.

Päivä 2
 Päivä 3
 Päivä 4
 Päivä 5
 Päivä 6
Päivä 7

Kiitos kun luit ja hyvää UUTTA VUOTTA 2018!

Kommentit

Suosituimmat postaukset

Bullet Journal - mikä se on?

Joulukalenteri luukku 20: Schleich- kuvia

Marsujen kuulumiset

Ensimmäinen postaukseni